Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ημικρατικοι Οργανισμοι

Κερδοφοροι Ηιμικρατικοι Οργανισμοι τζιαι το μελλον τους

Οι ημικρατικοι οργανισμοι εν στο στοχαστρο της Τροϊκας. Επιμενουν οι Τροϊκανοι να ιδιωτικοποιηθουν για να πιασει η κυβερνηση λλια ριαλια για να μπορεσει να πιερωσει του κυβερνιυικους υπαλληλους ως παρατζιη. Διαφωνω να πουληθουν οι ημικρταικοι με σκοπο να φκαλει ριαλια το κρατος.

Προτεινω την μετοχοποιηση των οργανισμων τζιαι αποστολη των μετοχων σε ουλλους εν ζωη πολιτες της Κυπρου, μιαλους τζιαι μιτσιους, Ε/Κ τζιαι Τ/Κ. Οι εταιρειες να μπουν στο χρηματηστριο Κυπρου αλλα μονο ενα ποσοστο των μετοχων που εννα εσιη ο καθε πολιτης εννα μπορει να διαπραγματευκετε. Οι μετοχες εννα μπορουν να μεταβιβαζουντε μετα θανατον σαν κληρονομια.

Η εταιρειες εννα εχουν γενικες συνελευσεις τζιαι εκλογες για τα διοικητικα συμβουλια οπου οι μετοχοι, δηλαδη οι πολιτες της Κυπρου εννα ψηφιζουν κατευθειαν. Οι εταιρειες εννα φκαλουν μερισμα τζιαι να το στελλουν στους μετοχους.

Ωφελη που την ιδεα τουτη:
1. Ενας εθνικος πλουτος μινεισκει στα σιερκα του λαου της Κυπρου
2. Ενισχυεται ο θεσμος του χρηματηστηριου οϊ μονο οπου οι πλουσιοι μπορουν να συμμετασχουν αλλα ουλλοι οι πολιτες
3. Σπαζει το ελεγχο της κομματοκρατιας τζιαι κατεπεκταση της διαφθορας που ερκεται με το να ελεγχουνται οι οργανισμοι που τους κομματαρχες.
4. Επανενωνεται σε ενα πολλα μιαλο βαθμο η οικονομια τζιαι δημιουργουνται κοινα οικονομικα συμφεροντα μεταξυ των μελων των δκυο εθνοτικων κοινοτητων. Οϊ σε κοινοτικο επιπεδο αλλα σε προσωπικο επιπεδο.
5. Ενισχυετε η αρχη ενας πολιτης μια ψηφος αντι το κεντρικο κρατος απο οτι φαινεται σε περιπτωση λυσης εννα εσιη αυξημενη συμμετοχη Τ/Κ.
6. Το αισθημα για το δικαιο για τους Ε/Κ εννα βελτιωθει
7. Σαν ιδιωτικες πλεον εταιρειες εννα μορουν να προσλαμβανουν τζιαι να απολυουν αναλογων με τις αναγκες τζιαι οϊ αναλογως με την κομματικη ταυτοτητα των υπαλληλων
8. Η πιεση για παρουσιαση κερδον στο χρηματηστριο εννα καμει της εταιρειες να ξυπνισουν τζιαι να γινουν ανταγωνιστικες. Τωρα βρεσιη σιονιζει το ιδιο καμνει της διοικησης τζιαι των υπαλληλων, εν εχουν κατι να χασουν.
9. Oι πολιτες εννα εχουν κατι δικο τους αντι να γινουντε δκιακονητες να ζητουν που το κρατος να τους στελλει τσιεκκι για να ζησουν.
10. τα βοηθηματα που το κρατος καταρακωνουν την αξιοπρπεπεια των πολιτων τζιαι καμνει τους να μεν παραγουν.
11. Το συναισθημα της κατευθειαν ιδιοκτησιας εννα καμνει τους πολιτες ορεξατους για δουλεια.
12. Οι μετοχες με καποιους περιορσμους εννα μπορουν να χρσησιμοποιουντε τζιαι για υποθηκες για δανεια ωστε να μπορουν οι πολιτες να κτισουν τις δικες τους επιχηρεισεις τζιαι να ανεληκτουν που μονοι τους χωρις ναν το κρατος μεσα στα ποδκια τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?



Also visit my web page traka

Ανώνυμος είπε...

Hey I know this is off topic but I was wondering
if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Have a look at my webpage; information

Ανώνυμος είπε...

I used to be able to find good info from your articles.


Also visit my weblog: unblocked flash games